Så er vi klar igen – Vigtig info + ugens indlæg.

Kære medlem
Hvilken rutchetur jeg har været på siden Nets og Teller gik helt i baglås onsdag aften den 26/8. Det betød nemlig, at min medlemsside brød helt sammen. Nogen er jer blev helt smidt af, mens andre betalte op til flere gange samme dag. Sikke noget rod.
Det der ikke måtte ske – ja, det skete så alligevel.

Siden har derfor været helt lukket ned i går aftes og min fantastiske Michael (It-mand), har startet det hele op igen. Vi har taget konsekvensen og har skiftet til et andet betalingssystem – nemlig fra Quickpay til Epay .

Derfor skal ALLE tegne medlemskab på ny. Det nye system skal bruge dine kort oplysninger, for at kunne gentegne automatisk i fremtiden.
Når du kommer ind på www.ausumlille.dk – skal du IKKE logge ind, men gå direkte til “tegn et nyt medlemskab”.
Du modtager en mail med dit nye brugernavn, som du fremover skal bruge til login.

Dine dage fra dit ”gamle” medlemskab bliver lagt oven i det nye.
Du køber 1 ny måned for 99,- kr. Har du eksempelvis 14 dage tilbage fra det tidligere system, bliver disse 14 dage lagt oveni, så systemet først gentegner efter 1 måned + 14 dage. Der er lister, der viser mig hvornår du betalte sidst – Ingen bliver snydt.  Det lover jeg.

Forvent ikke, at dagene bliver lagt oven på i samme sekund, som du tegner medlemskabet – det er en manuel proces, som vil blive udført hurtigst muligt. Det vigtigste lige nu er, at få medlemssiden i gang igen.
Jeg håber virkelig ikke, at du har mistet tilliden til mig og min side – og følger med over i det nye system.
Medlemssiden indeholder allerede nu ca. 50 videoer/indlæg fordelt på de 6 kategorier.

I denne uge, er mit indlæg opskriften til en vest strikket i tråd hulmønster. Så kan du få prøvet  de sidste ugers teknik af.

I næste uge rejser jeg på en længe ventet ferie til Lesotho og Sydafrika.  Inden jeg rejser, har jeg 3 nye indlæg klar, som jeg lægger ud på en gang. Du skal ikke snydes fordi jeg holder ferie.
Tak for din tålmodighed.