Kategoriarkiv: Nyheder

Skip mønstre fra Russisk håndstrikkebog?

Hvor ville jeg gerne læse og forstå denne overskrift på russisk. Er mønstrene fra en bog om maskinstrik eller om håndstrik? Jeg har ikke tidligere set den type symboler.  Men det er dog lykkedes mig, at “knække” koden og fået 6 mønstre, som disse eks. omsat til strikkemaskinen. Du finder mønstrene lige til at åbne i Designaknit samt til indkodning i hukommelsen i din elektroniske Brother

 

Julehilsen 2021 – juletræer i flere teknikker

Med denne lille video ønsker jeg alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.
Hvad er mere “julet”  end juletræet. Jeg har derfor lavet 4 forskellige filer. Du finder en bort med 6 forskellige juletræer, et fladedækkende mønster med forskudte træer. Der er en fil  både til alm. fairisle og til dobbelt Jacquard. Den sidste version er et tuck mønster. Du finder mønstrene på medlemssiden.
“Struer musikskoles junior kor synger julen ind i 1992 – min yndlings jule CD. Min datter Tine sang med i koret dengang for snart 30 år siden.”

3 dages kursus i Designaknit & Silverreed for begyndere og let øvede

Måske dit JULEGAVEØNSKE🎄🎁🤶🎅
Jeg afholder den 12. – 13. – 14. januar 2022 kursus for nybegyndere og let øvede i DesignaKnit & Silverreed. Kurset afholdes her i Hjerm på Ausumlille fra 9.00 – 16.00 alle 3 dage. Der er plads til 6 kursister på holdet.
Kurset vil være en variation af mine sædvanlige weekendkurser i DesignaKnit.
1. dag handler udelukkende om Designaknit programmet.
2.+3. dag omsætter vi den nye viden på strikkemaskinen.
Kursusgebyr er kr. 2500,- incl. forplejning i løbet af dagen.
Tilmelding med oplysning om adresse, mobil nr., hvilken version af Designaknit (8 eller 9) sendes i mail til bente@ausumlille.dk
Håber der er nogen der kan beslutte sig med meget kort varsel.

Opskrift – halstørklæde i Harlekin – håndmanipuleret

Dette tørklæde hører til i kategorien ”SlOW Knitting” (Langsom Strikning).
Håndmanipulation tager tid – men der er jo heller ikke nogen, der siger at alt skal strikkes på kort tid. Jeg valgte at have arbejdet i gang og gå til og fra maskinen. Det er også en mulighed at køre arbejdet over på hjælpegarn og sætte det på maskinen igen hvis nødvendigt.