Kategoriarkiv: Nyheder

Skygger og konturer

Denne nyhed i Designaknit 9 er absolut en tidsrøver – det er så  sk… sjovt at “lege” med.
Du kan bruge funktionen på forskellige niveauer – ret enkelt.
Eller du kan gøre det mere avanceret med flere farver,  som kun kan strikkes som Dobbelt Jacquard. Jeg glæder mig til at se spændende ny mønstre dig

Rettelse i kursusplanen.

Mønsterteknikker på Silverreed SK840
sammen med Designaknit OBS – ny dato

Lørdag den 7. marts kl. 9 – 17 og søndag den 8. marts kl. 9 – 16
Du vil lære at bruge Designaknit til at strikke mønstre på hovedapparatet. Der bliver arbejdet efter et udarbejdet kompendie.

Ledige pladser på kurset “Indføring til nyhederne i Designaknit9”

Jeg har via min brugerundersøgelse erfaret,  at rigtig mange har opdateret til DesignaKnit version 9. Jeg håber derfor at nogen af jer, der har lyst til at være med, når jeg den 23. – 28. februar afholder følgende kursus på Rydhave slot:

Indføring til nyhederne i DesignaKnit9

Der er i DesignaKnit 9 kommet flere spændende nyheder.
På kurset vil du blive introduceret til nyhederne i både Stitch Designer(SD), Original Pattern(OGP) og Graphic Studie(GS)

Hvis jeg skal fremhæve en funktion i SD vil det være funktionen ”Skygger og konturer” som giver nye sjove muligheder.

I OGP er det nu muligt at se mønster på alle dele af modellen samtidig og på den måde lettere få mønstre til at passe sammen. Den og andre nye detaljer vil du lære på kurset.
Jeg vil udarbejde et “tillæg-kompendie” omhandlende de mest brugbare/anvendelige nyheder i DesignaKnit 9. Kompendiet udleveres /kan købes på kurset.

De 2 første dage vil udelukkende være teori som vil veksle mellem præsentation på storskærm og selvstændig arbejde på din egen computer.
De sidste 3 dage må du arbejder med netop det, du har lyst til og få min vejledning undervejs.

Læs mere op mine kurser, tilmelding og priser – klik her

Skip i 2 farver til Brother

Denne uge handler mit indlæg om, hvordan du strikker SKIP i 2 farver på  den elektronisk Brother strikkemaskine – sammen med farveveksleren.
Det ene mønster kan også strikkes på Hulkortmaskinen, da rapporten er på 24 masker. Du finder en PDF fil  af rapporten på opslaget.

Opskrift til mønsterstrikket vante

I dette sidste indlæg i år, får du en opskrift og 5 sider strikkevejledning til mønsterstrikkede vanter strikket på enkeltapparat. Mønsterfilerne er lavet i Designaknit og kan anvendes både på Brother og Silverreed.
Strikkebeskrivelse findes som PDF  fil – lige til at printe ud.
Du kan også strikke vanterne, selv om du ikke har designaknit – dog skal du så indkode mønsteret manuelt i din elektroniske strikkemaskine . Du kan printe billede af rapporten ud, så du kan komme igang med at kode ind.

Rundt bærestykke – 4. del

Den sidste video om rundt bærestykke kan nu findes på www.ausumlille.dk.  Der har været meget at vise og forklare.
Det sidste video handler om, hvordan du lægger Fairisle mønstre på det runde bærestykke og til allersidst i videoen, finder du også  et eksempel med hulstrikning. Det skal der helt sikkert arbejdes videre med på et andet tidspunkt.