Kategoriarkiv: Nyheder

Udsat indlæg

Pga af dødsfald i den nærmeste familie, har jeg ikke fået mit indlæg klar til næste uge. I må derfor vente med spænding til tirsdag i uge 20. De håber jeg i forstår.

Følgetråd i Silk Mohair

Inspireret af et af mine medlemmer, har jeg kastet mig ud i at strikke med følgetråd i Silk Mohair i forskellige kvaliteter. Noget som jeg tidligere har undgået, fordi jeg har haft svært ved at finde mohair i både kvaliteter og farver, der kører godt på strikkemaskinen.
Håber i bliver lige så begejstret som jeg er blevet.

Manipulations symboler – Nyhed i DesignaKnit 9

Endnu en nyhed i Designaknit 9. Ved hjælp af anker, hånd samt  blå og hvide pile, kan du manipulere dit mønster i mange retninger. De blå pile giver en forholdsvis kontrolleret flytning. De hvide pile arbejder mere tilfældigt og er flytningerne er svære at gennemskue. Men helt klart en spændende nyhed.

Medlemstilbud: Find et nyt medlem og få 1 måned gratis

Tilbuddet gælder udelukkende for helt nye medlemmer, der ikke tidligere har haft medlemskab på siden.
Husk at det nye medlem på tilmeldingen, skal skrive navnet på den person der har anbefalet medlemskabet.

Som medlem, kan du godt anbefale siden til mere end 1 nyt medlem – dog max 10 nye medlemmer.
Tilbuddet gælder foreløbig til og med den 30 juni. 2021

Snoning, løbemasker og huller

Du har tidligeret lært at strikke snoninger, løbemasker og huller.
Denne video viser, hvordan du kan  bruge alle teknikker samtidig.
Der skal hverken bruges elektronik eller hulslæde  til dette – så alle kan være med denne gang.

Farveleg med rester

Jeg tænker at  du ligesom mig, har forskellige rester stående på garnreolen. Dette indlæg handler om, hvordan du kan bruge dine rester til andet end striber 🤣
Jeg har valgt,  at bruge de samme 6  farver som jeg gentager. Til det har jeg brugt ca. 30 g garn pr. farve. Men det kunne også være sjovt at strikke det i mange forskellige farver.

Problemløsning – Silverreed og Designaknit

Dette indlæg handler om magneterne  på Silverreed og betydningen af at placere disse  korrekt i samspillet med DesignaKnit. Mange har oplevet at mønsteret forskubber sig og har svært ved at forstå hvorfor.  I videoen finder du forklaringen til de mest kendte grunde i form af øvelser.

Genbrug af barnetrøjen (i Bouclé)

Jeg kalder denne uges  indlæg “Genbrug”.
Med opskriften på pigetrøjen i Bouclé, fik du 3 shape filer (3 størrelser) til trøjen. Jeg vil i denne uge vise dig, hvordan du – udelukkende ved at ændre på garnkvalitet, mønsterrapport og en anden type kanter – får en trøje med et helt andet udtryk, ud fra de samme shape filer.

Til dig der ikke har DesignerKnit, ligger der igen PDF filer til udskrift i alle 3 størrelser. For at strikke dem med tilfredsstillende resultat, skal du selvfølgelig have den samme strikkefasthed,  som jeg har i min prøve.