Kategoriarkiv: Nyheder

Geometriske former

Denne uges indlæg viser muligheden for at vælge geometriske former. Det er en ny funktion , som findes i DesignaKnit 9.
Jeg viser dig  bl.a et eksempel på anvendelse af funktionen.

Husk at det er stadig muligt at bestille kompendiet,  som jeg har lavet om nyhederne  i Designaknit 9 – Læs mere her

“Emmaline’s hjerter”

Dette indlæg bringer en opskrift på en yndig sommerbluse til de små søde sommerpiger. Opskriften er lavet i Designaknit til str. 104, 110 og 116. Mønsteret er et lille Tuck hjerte – og findes selvfølgelig som fil på medlems siden . Skal du selv kode mønsteret ind, finder du også en PDF fil af den.
Videoen er denne gang en strikkevejledning både til dig der strikker med Designaknit – men sandelig også til dig, der strikker fra PDF filen – den mulighed er nemlig også tilgængelig denne gang.

PS. Emmaline💗💗💗 er den lille fantastiske skat, som Steen og jeg er besøgsven for. Hun kommer på besøg 1 eftermiddag i ugen og giver os utrolig meget glæde. Vi kan varmt anbefale organisationen “Børns voksenvenner”

Hestetømme som kant

Dette indlæg viser dig, hvordan du kan strikke en Hestetømme som kant både i begyndelsen og slutningen af arbejdet. Mere er der såmænd ikke at sige om det 😏😎😇🤪

Sommerbluse med hulrække i V-hals og i nakke

Undskyld – men  denne gang nåede jeg ikke helt til ende med mit indlæg.
Jeg beklager, at  du må nøjes med billeder af en bluse der stadig ligger til tørre på spisebordet og  billede af mislykkede ribkanter  – det kan  nemlig også ske for mig.
Jeg lover der kommer nye billeder, når blusen er tør 😂🤣
Men alt hvad du ellers skal bruge, er klar på  medlems siden – både til dig med –  og uden DesignaKnit.
Stort TAK for at du er medlem på Ausumlille.dk – det er jeg yderst taknemmelig for i disse Corona tider.

Hvordan hentes mine filer fra DesignaKnit 8 over i DesignaKnit 9

Jeg oplever ofte, at mine kursister har udfordringer med almindelig filhåndtering på deres computer og kigger underligt på mig, når jeg siger “STIFINDER”.  Derfor har jeg lavet en video, som handler om hvordan du kan flytte dine filer fra en mappe til en anden. Mit eksempel er oplagt, nemlig  hvordan du flytter filer fra DesignaKnit 8 over til DesignaKnit 9. Men det kunne lige så godt være at flytte rundt med dine billeder eller tekster.

Manuelle huller i V-hals

Jeg håber mit opslag forleden, gjorde dig bare lidt nysgerrig efter at modtage denne uges indlæg.
Jeg viser nemlig, hvordan du med meget simple huller kan forandre en ellers kedelig glatstrikket V-hals.

 

Du kan også være med, selv om du ikke har en hulslæde til din maskine.  Alle hullerne laves nemlig manuelt.

 

 

Baggrundsbillede i DesignaKnit 9

Baggrundsbillede i Designaknit 9 er en helt ny funktion, hvor du kan hente et snitmønster ind i Original Pattern Drafting og benytte det som skabelon til konstruktion af din model.
Funktionen kræver at forarbejdet er gjort grundigt og at dit snitmønster er målfast og konstrueret i det rigtige størrelses forhold.  Vurder selv om du synes det er arbejdet værd.

Bluse strikket på tværs i 3 størrelser

Denne bluse er strikket på tværs og i en tråd Trio og 1 tråd Polo.
En lækker blanding – og lækre materialer. Trio består af bambus, hør og bomuld. Polo kender de fleste af jer som den lækre tynde uld.
Der er filer til 3 størrelser og strikkevejledning til modellen på medlems siden.  Og til dig der ikke har designaknit er der også en  opskrift fra designaknit til at printe ud.

Spejling/Kalejdoskop

Som barn havde jeg et Kalejdoskop og jeg elskede at se de mange mønstre der kunne dannes –  bare ved at dreje på røret.
Både i Designaknit 8 og Designaknit 9 har du et tilsvarnede værktøj. Forskellen på de 2 versioner er ikke så stor. Funktionen hedder “Spejling”.  I denne uges indlæg  ser du hvordan funktionen kan anvendes.