Kategoriarkiv: Nyheder

Opskrift sommerbluse 2021

Ingen sommer uden en opskrift på en ny sommerbluse.
Denne gang er det en tidligere opskrift, jeg har ændret lidt på.
I videoen ser du både, hvordan du åbner/gemmer en fil fra medlemssiden og hvordan du får et helt nyt udtryk ud af den samme model.

Bird’s Eye

Bird’s eye betyder direkte oversat fugleøje. I DesignaKnit betyder det,  at du ser farveflader som mange små felter/punkter i stedet for en massiv farveblok
Nyheden i DesignaKnit 9 består i, at vi her har 2 forskellige typer  af  Bird’s  eye hvor DesignaKnit 8 kun har en enkelt.

Yndigt tuck mønster fra Pinterest

Pinterest kan blive en rigtig tidsrøver – ja,  jeg kender nogen  som ligefrem føler sig afhængige. Jeg ser det mest som en inspirationskilde. Specielt elsker jeg  opslag fra øst europæiske maskinstrikkere. Jeg forstår overhovedet ikke, hvad de skriver – så øvelsen for mig, er at omsætte, det jeg ser på billederne ved at bruge den viden og erfaring,  jeg allerede har. Dette indlæg er et eksempel på dette.

Opskrift – Smukke Bånd

Ved hjælp af slædeindstillingen kan du lave disse sjove bånd.
De kan bl.a. anvendes som kant på en trøje, men også som dekoration. Når først du har “fanget” teknikken kan du skabe dine helt egne unikke variationer.

Opskrift Ballon nederdel i glade farver

Denne farvestrålende ballon nederdel, består af flere kiler – her strikket i mange glade farver Arwetta strømpegarn, men den kan selvfølgelig også strikkes helt ensfarvet, hvis du bedre kan lide det.
Du finder filer lige til at åbne i Designaknit , men der er også en fyldestgørende strikkevejledning, hvis du ikke har programmet.

Designaknit og strikkemaskinen weekend for begyndere

Jeg har planlagt et nybegynder kursus i DesignaKnit & strikkemaskinen.
Det vil foregå her i Hjerm på Ausumlille.
Jeg vil gerne afholde kurset allerede den 4.-5. og 6. juni fra 9.00 – 16.00 alle 3 dage. Der er plads til 6 kursister på holdet.
Kurset vil være en variation af mine sædvanlige weekendkurser i DesignaKnit.
1. dag handler udelukkende om programmet.
2.+3. dag omsætter vi den nye viden på strikkemaskinen.
Kursusgebyr er kr. 2500,- inkl. forplejning i løbet af dagen.
Tilmelding med oplysning om adresse, mobil nr., hvilken maskine og hvilken version af Designaknit (8 eller 9) sendes i mail til bente@ausumlille.dk

Udsat indlæg

Pga af dødsfald i den nærmeste familie, har jeg ikke fået mit indlæg klar til næste uge. I må derfor vente med spænding til tirsdag i uge 20. De håber jeg i forstår.

Følgetråd i Silk Mohair

Inspireret af et af mine medlemmer, har jeg kastet mig ud i at strikke med følgetråd i Silk Mohair i forskellige kvaliteter. Noget som jeg tidligere har undgået, fordi jeg har haft svært ved at finde mohair i både kvaliteter og farver, der kører godt på strikkemaskinen.
Håber i bliver lige så begejstret som jeg er blevet.

Manipulations symboler – Nyhed i DesignaKnit 9

Endnu en nyhed i Designaknit 9. Ved hjælp af anker, hånd samt  blå og hvide pile, kan du manipulere dit mønster i mange retninger. De blå pile giver en forholdsvis kontrolleret flytning. De hvide pile arbejder mere tilfældigt og er flytningerne er svære at gennemskue. Men helt klart en spændende nyhed.