Kategoriarkiv: Nyheder

Tuck kombi

Kombi betyder en kombination af forskellige elementer, aspekter, anvendelsesmuligheder el. lign. Hvorfor ikke bruge dette begreb i maskinstrikning. Her har jeg valgt 2 forskellige Tuck mønstre og KOMBINERET dem til flere mønster.

Download hulmønstre fra Designaknit PB5 til Brother

Ved at downloade Lace filer fra Designaknit PB5, får du adgang til rigtig mange hulmønstre på din Brother maskine. Har du ikke Designaknit, kan du indkode dem direkte i din Brother elektroniske maskine.
Bogen med mønstrene kan du downloade gratis på internettet. Du finder link på medlemssiden. I bogen vises mønstrene som hulkort, så  også dig med hulkort maskine kan få glæde af dem.

Halskant med hulstrik – Silverreed

Jeg håber, du kan li’ den halskant – eller nærmere de halskanter –  jeg viser dig  i denne uge.  Der er 3 forskellige udgaver af det samme hulmønster. Forsiden er ens på alle 3 udgaver. Men udtryk – stående/liggende – varierer. Bagsiden en glat på de 2 af kanterne, men den sidste kant har hul på både for og bagside, samt en fin Picot kant i “knækket”

Kiler med striber og tern

Dette indlæg begynder lidt utraditionelt.
Jeg “KRÆVER” nemlig, at du inden du går igang med disse mønstrede kiler, først genser en tidligere video om kiler.
Der er forklaring både til Silverreed og Brother maskiner.
Hulkort maskiner kan også være med her.

 

Fine viklede kanter

Fine kanter  – som opstår ved at vikle om nålene – det handler denne uges indlæg om.
2 af metoderne anvendes som opslagnings metoder. De øvrige kan placeres, hvor du ønsker det  på dit arbejde – dog bliver vrangsiden  nu til din retside.

 

  

Oversize raglan trøje – i 6 størrelser

Denne gang har jeg lavet en opskrift på en oversize raglan trøje.
Jeg har strikket den største størrelse = overvidde 126 cm . Derudover finder du DesignaKnit filer til yderligere 5 størrelser.
Min video denne gang guider dig  igennem den proces, det er at strikke trøjen.