Mit sidste indlæg i år.

Nu er det snart 3 måneder siden, jeg fik mit nye knæ. Det gik helt fantastisk de første mange uger. Nu driller det mig desværre. Jeg kan ikke bøje mit knæ som ønsket, fordi jeg ifølge lægerne har dannet meget arvæv i knæet.
Det betyder, at jeg i næste uge skal indlægges og i narkose have mit knæ bøjet ”ved magt”.
Derefter skal jeg være indlagt nogle dage til intensiv træning med max smertedækning.
Jeg kan desværre ikke få noget forvarsel på hvor lang tid jeg bliver ”sat tilbage” – men jeg lover at jeg – så snart det er muligt – er tilbage med indlæg på medlemssiden, men forvent ikke noget de første uger.
Desværre er jeg ikke forberedt på denne udfordring. Så jeg har ikke et lager af færdige indlæg, som da jeg fik knæet i september – beklager.
Jeg håber og tror på forståelse fra jer mine trofaste medlemmer.
Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul.🎄🎄🎄