Medlemskab

Bliv medlem på Ausumlille.dk

Når du er medlem af Ausumlille.dk, får du hver måned adgang til et nyt indlæg i form af en undervisningsvideo, opskrift eller inspiration, hvor jeg deler ud af al min erfaring og viden om maskinstrikning.
Samtidig har du adgang til et stort bibliotek af indlæg udgivet på medlemssiden siden 2015. Biblioteket  indeholder nu ca. 500 indlæg i de forskellige kategorier.

Et eksempel på en video, kan være forskellige strikketeknikker vist på både Brother og Silverred maskinen.

Programmet Designaknit byder på mange muligheder, så også her vil du få adgang til videoer, der viser, hvordan du bruger Designaknit i praksis.  Bl.a. fortæller jeg i en video, hvordan du konstruerer en opskrift på f.eks. en kjole.

Du får også opskrifter på små enkle produkter som f.eks. en sommerbluse, et halstørklæde eller en babykjole osv. Du kan printe opskriften ud og strikke efter den, eller du kan ofte finde filen, som du kan åbne direkte i programmet Designaknit.

Nedenfor får du et overblik over, hvordan medlems siden er bygget op.

Ausumlille.dk er inddelt i kategorier:
•   En kategori med Brother elektroniske maskiner
•   En kategori med  Silverreed maskiner
•   En fælles kategori med de teknikker, der er ens på begge maskintyper

Derudover finder du:
•   En kategori med DesignaKnit 8
•   En kategori om nyhederne i DesignaKnit 9
•   En kategori med opskrifter
•   Og en kategori med tips og ideer

Her er dine medlems fordele

Når du har meldt dig ind, får du hver eneste måned adgang til en ny instruktions video eller et nyt indlæg udgivet i en af de 6 kategorier. På den måde vokser biblioteket år efter år.

Selve videoerne er i forskellige sværhedsgrader. Men jeg gør mig stor umage med at lave indhold, der passer til dig som medlem, uanset hvilket niveau du er på.

Uanset hvornår du tegner dit medlemskab, får du straks adgang til ALT på medlems siden. Det betyder, at også videoer, der er udgivet, før du tegnede dit medlemskab, er tilgængelige for dig.

Prisen for et medlemskab er kun 125,- kr. pr. måned/1250,- kr. pr. år.
Priserne er incl. moms

Sådan fungerer et medlemskab af Ausumlille.dk

Når du tegner dit medlemskab, bliver du spurgt, om du ønsker en måneds eller et års medlemskab. Køber du et år, får du rabat og betaler kun for 10 måneder.

Dine kort oplysninger tastes ind ved køb, og der bliver automatisk trukket første måneds/års beløb på din konto.

Herefter gentegnes dit medlemskab automatisk på samme dato og tidspunkt næste måned.
Medlemskabet fortsætter, indtil du vælger at klikke på “Afslut medlemskab”.

Når du afslutter, vil medlemskabet automatisk stoppe ved udgangen af indeværende betalings  periode – enten måned eller år. På præcis samme dato og klokkeslæt som gentegning ville finde sted.

Dit medlemskab er aktivt, straks du tegner det. Du modtager en mail med et brugernavn, der bliver dannet automatisk. Din adgangskode vælger du selv i købs processen. Du kan ikke ændre dit brugernavn, men din adgangskode kan du altid ændre.

Hvis du får et nyt betalingskort, skal du være opmærksom på, at dit medlemskab ikke kan gentegnes. For at få adgang igen skal du blot logge ind med brugernavn og adgangskode og indtaste dine nye kort oplysninger. Klik her og se hvordan.

Når du har opsagt dit medlemskab, har du ikke længere adgang til medlems siden, og du kan derfor heller ikke længere se indholdet.

Har du spørgsmål, inden du vælger at tegne et medlemskab, er du meget velkommen til at skrive til mig via kontaktformularen.

Sådan siger nogle af mine medlemmer:

Marianne Leffler – Sverige:
“Ausumlille.dk  har været meget nyttigt for mig. I maskinstrikning   er der mange forskellige teknikker, og det er svært at huske hver eneste detalje. Jeg finder disse videoer klare og pædagogiske. Bente har valgt nyttige emner og går lige til detaljen. Du behøver ikke at lytte til kedelige unødvendige oplysninger. De forskellige videoer er nyttige både for begyndere og avancerede strikkere. “

Anna Marie Green – Danmark:
“Bente Rønbergs medlemsside er mit absolut bedste hjælpeværktøj til min strikkemaskine. Videoerne og Bentes tilhørende let forståelige forklaring gør, at jeg aldrig “sidder fast” ret længe ad gangen.
Medlemssiden giver mig også nogle spændende opskrifter.
Jeg har flere bøger om, hvordan man bruger sin strikkemaskine, men som nævnt foretrækker jeg så absolut Bentes hjemmeside, som jeg er meget stor fan af!”

 

Kurser & videoer om maskinstrikning