Maskinstrikning Ugekurser 2018

 

Uge 42       ”Dobbeltjaquard” – Lær at strikke mønsterteknikker på dobbeltapparat. (der er venteliste)
Søndag den 14. oktober kl. 17 – fredag den 19. oktober kl. 16

En betingelse for at deltage er, at du har erfaring med at strikke på ribapparat og har en farveveksler til denne.

Der undervises både i Brother alene, Brother sammen med DesignaKnit  og  Silverreed med designaknit – udelukkende elektroniske maskiner.

I bor sammen to og to i et dobbeltværelse.  Der er otte dobbeltværelser til rådighed fordelt i 2 huse.  Ved 12 deltagere vil 4 kursister kunne tilkøbe enkeltværelse efter “først til mølle princippet”. Der er tre meget lækre baderum til rådighed.  I det ene af husene er der 2 hyggestuer til rådighed. Der er køleskab  og tekøkken i begge huse. De 2 huse ligger i gå afstand fra selve slottet hvor vi strikker og spiser.

Maden leveres af kok Steen Bilstrup Nielsen, som jeg er så heldig at dele adresse med. Han har lovet at lave noget lækkert mad til os.

Er det første gang, du er på kursus hos mig,  får du også et eksemplar af min bog ”Strik i farver til quinder med former”.
Tilmelding til: bente@ausumlille.dk efter “først til mølle” princippet.

Prisen er kr. 4.000. Den dækker undervisning, forplejning og overnatning. Du skal selv have sengelinned og håndklæder med.
4 x enkeltværelse kan tilkøbes for et tillæg på kr. 1.000.
Der er plads til max. 12 kursister. Depositum er kr. 500,- som du betaler ved tilmelding til konto 9119 000 426709. Restbeløbet betales til samme konto senest seks uger før kursusstart.
Hvis du melder afbud senere end 8 uger før kursusstart, bliver dit depositum ikke refunderet.