Man lærer så længe man lever – også jeg

Den 1. oktober 2016 stiger betalingen på medlemssiden fra 99,- til 125,- kr. pr. måned og fra 990,- til 1.250,- kr. pr. år.

Hvorfor det?

Det er fordi jeg – da jeg fastsatte prisen på medlemssiden – forudsatte, at undervisningen gik ind under samme momsregler som min øvrige undervisning. Altså at den var momsfri. Men det er den ikke. Det er nemlig det Told & Skat kalder ”digital undervisning” og skal derfor pålægges moms. Det betyder, at jeg skal betale moms med tilbagevirkende kraft på alle medlemskaber siden opstart.

Derfor er jeg nødt til fremover at lægger moms på det beløb, det koster at være medlem. Det håber jeg, at du har forståelse for.

Men indtil 1. oktober 2016 kan du stadig nå at tegne et årsmedlemskab til 990,- kr. Prisen for årsmedlemskab stiger først ved gentegning efter udløb.