Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for køb af medlemskab af ausumlille.dk

Produkter og tjenesteydelser udbydes af:
www.ausumlille.dk
v/Bente Rønberg
Jegbjergvej 12
7560 Hjerm
Tlf. (+45) 97464769 – Mobil (+45) 26552956
Mail bente@ausumlille.dk
CVR 25664183

1. Medlemskab
1.1. Køb inkluderer 1 medlemskab, der giver adgang til materialet på medlemssiden. Materialet på medlemssiden må ikke distribueres på nogen måde.
1.2. Medlemskabet er henvendt til dig personligt. En hver form for erhvervsmæssigt formål er ikke tilladt. Det er heller ikke tilladt for dig, eller tredjepart at omgå eventuelle sikkerhedsforanstaltninger.
1.3. Som medlem er det dit ansvar at indholdet på medlemssiden ikke videregives til andre.
1.4. Alle indlæg på medlemssiden er omfattet af loven om ophavsret. De er skrevet, produceret og distribueret af ausumlille.dk.
1.5. Du er velkommen til at bruge indholdet til personligt brug, det vil sige se/høre, udskrive(når det er muligt). Men du må derimod ikke – hverken gratis eller mod betaling dele, kopiere, udlåne, publicere, sælge eller på anden måde videregive indhold fra medlemssiden. Adgangskoden tilknyttet dit medlemskab er dit personlige kodeord og må ikke deles med andre.
1.6. Vi kan ændre i prisen og vilkårene for dit medlemskab. Ændringerne vil blive varslet og kan først gælde for dig tidligst 30 dage efter, du har fået besked om ændringen. Har du et årligt abonnement, gælder ændringerne tidligst et år efter varslingen. Ønsker du at opsige dit medlemskab pga. en ændring, kan du gøre det efter reglerne under punktet ”Opsigelse”.
1.7. For at opnå medlemskab skal du have opnået myndighedsalderen efter reglerne i det land, du bor i.

2. Levering
2.1. Adgang til medlemssiden sker efter godkendt køb. Levering sker med det samme, ved at du får adgang til medlemssiden.

3. Betaling
3.1. For medlemskab gælder, at prisen, som er oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket hver måned/år.
3.2. Du modtager en e-mail med bekræftelse på din tilmelding efter indgåelse af medlemskab.
Prisen for medlemskab er i danske kroner inkl. moms.
3.3. Der kan betales med Dankort, Visa dankort, Visa Electron, American Express, MasterCard, Maestro og JCH

4. Fornyelse af medlemskab
4.1. Brugeren bliver automatisk fornyet hver måned/år.  Tidspunkt for fornyelse er vist, når man er logget ind på medlems siden.
4.2. Ved fornyelse får brugeren automatisk besked fra systemet pr. mail, hvis kortnummeret ikke eksisterer – eller er blevet slettet.

5. Indehavelse af nyt betalingskort
5.1.  Hvis du får et nyt betalingskort, skal du være opmærksom på, at dit medlemskab ikke kan gentegnes. For at få adgang igen, skal du blot logge ind med brugernavn og adgangskode og indtaste dine nye kortoplysninger. Klik her og se hvordan.

6. Opsigelse
6.1. Du kan når som helst opsige dit medlemskab ved at logge ind på din konto og selv afbryde medlemskabet.
6.2. Opsigelsen er øjeblikkelig og der vil ikke blive trukket yderligere beløb fra din konto.
6.3. Medlemskabet ophører ved udgangen af den betalte periode og adgangen til medlemssiden ophører.
6.4. Ved ophør af medlemskabet er der ikke længere adgang til materialet på medlemssiden.

7. Personoplysninger
7.1. Ausumlille.dk forbeholder sig ret til at lukke for adgangen til medlemssiden såfremt de indtastede personoplysninger er åbenlyst falske.

8. Afkald på fortrydelsesret
8.1. Eftersom produktet gøres tilgængelig med det samme, accepterer du, at du ikke har fortrydelsesret efter leveringen. Ønsker du at opsige dit medlemskab, gøres dette efter reglerne under punktet ”Opsigelse”.

9. Ansvarsbegrænsning
9.1. Brugeren er selv ansvarlig for evt. cyber- og hackerrelaterede skader og tab, der er lidt i forbindelse med brug af hjemmesiden som fx inficering af brugerens computer med adware, spyware, malware og lignende. Erstatningsansvar for disse skader kan ikke gøres gældende over for udbyderen af produktet.”

10. Værneting og lovvalg
10.1. Handelsbetingelserne reguleres og fortolkes efter dansk ret.
10.2. Tvister skal afgøres efter dansk ret ved Retten i Holstebro/Retten i Viborg, dog med respekt for eventuelle ufravigelige regler om værneting i dit bopælsland.

11. Øvrigt
11.1. Alle rettigheder til indhold på medlemssiden tilhører Ausumlille.dk

Kurser & videoer om maskinstrikning