Ferie forude – vigtig info.

Tusind tak til alle der har gentegnet medlemskab i den nye version – det kan ikke siges nok. Jeg kan fortælle, at alle dage fra det gamle medlemskab er lagt oven i det nye.  Vi arbejder på at få tælleren  i højre side af skærmen til at vise total antal dage.  Indtil da må du gå ind under MIN KONTO – der vil du kunne se det.

Klik på billedet så bliver det større.

flere dage copy
På tirsdag kl 7.30 starter min længe ventede ferie til Lesotho og Sydafrika. Mit håb lige nu er, at alle der ønsker at fortsætte på siden får gentegnet inden mandag. Så er jeg hjemme til at kunne svare på alle de spørgsmål der måtte opstå. Og ydermere kan vi også få lagt jeres dage fra det andet system oveni.

Der er 4 nye indlæg klar – de bliver lagt ind på siden på søndag.
Det næste indlæg vil komme tirsdag/onsdag i uge 41 – når jeg er hjemme igen.

Skulle der stadig være nogen, der ikke har modtaget beløb retur fra de medlemskaber systemet lavede den 28/8 – ja, så haster det jo faktisk også lidt at få styr på det. Jeg vil virkelig gerne have alt på plads, så jeg kan nyde min ferie – uden at skylde nogen noget.
Jeg undskylder rigtig mange gange, for den forvirring nedbruddet har skabt og håber du  stadig har tillid til mig.