Designaknit

Designaknit og strikkemaskinen i praksis –  uge  25/2017

Fra søndag den 18. kl. 17.00 til fredag den 23. juni 2017 kl. 16.00.

På kurset skal alle som forudsætning for deltagelse medbringe DesignaKnit 8. Derudover skal du medbringe din egen strikkemaskine og kablet der passer til netop din maskine. Det er vigtigt, at du har afprøvet dit udstyr, så det ”snakker sammen” inden kursusstart. Der vil blive stillet en bunden opgave som skal løses i DesignaKnit – men det er frivilligt om det er dette produkt du vælger at strikke op.

DSC_1907lille
I bor sammen to og to i et dobbeltværelse i den bageste af disse boligfløje. Der er seks dobbeltværelser på hver etage i huset. Der er to særskilte toiletter og to baderum på hver etage. Ligesom der er håndvask på alle værelser. Der er hyggerum og køleskab på hver etage. Der er ca. 150 m mellem boligfløjen og selve slottet.
Maden leveres af kok Steen Bilstrup Nielsen, som jeg er så heldig at dele adresse med. Han har lovet at lave noget lækkert mad til os.

Er det første gang, du er på kursus hos mig,  får du også et eksemplar af min bog ”Strik i farver til quinder med former”.
Tilmelding til: bente@ausumlille.dk efter “først til mølle” princippet.

Prisen er kr. 4.000. Den dækker undervisning, forplejning og overnatning. Du skal selv have sengelinned og håndklæder med.
Enkeltværelse kan tilkøbes for på kr. 1.000.
Der er plads til max. 12 kursister. Depositum er kr. 500,- som du betaler ved tilmelding til konto 9119 000 426709. Restbeløbet betales til samme konto senest seks uger før kursusstart.